top of page

Akár gyermek, akár felnőtt esetében fontosnak tartom, hogy felszabadultan tudja magát érezni az együttműködésünk során. Tudom mennyire kiszolgáltatottnak érezzük magunkat a rendelői asztal túloldalán. Emiatt igyekszem amennyire csak
lehet nyugodt, biztonságos közeget teremteni, hogy lazíthassak klienseim szorongásán, legyen szó akár gyermekről, akár felnőttről. Partnerként tekintek klienseimre – a gyerekekre is, hiszen csak együttműködve tudunk változtatni állapotokon.

Hiszek a kliensekkel kialakított partneri viszonyban, valamint hogy inkább legyen hosszabb a konzultáció időtartalma, és úgy lépjenek ki az online térből/rendelőből, hogy értik mit miért tesznek otthon.

 

Munkám során elsősorban azok jelentkezését várom, akik úgy érzik, valóban tenni szeretnének magukért, gyermekükért. Akik nem feltétlen a tabletta bevételtől várják a gyógyulást.

Miben hiszek?

Orvosként nekem nem fontos, hogy két betű ott éktelenkedjen a nevem előtt vagy fehér köpenyt viseljek és rébuszokban beszéljek, hangzatos latin szavakat használva. Számomra sokkal fontosabb, hogy akivel együtt dolgozom, értse mi történik vele / gyermekével és ha megbeszélünk egy kezelést, tudja, mi miért fontos,mit miért kérek!

White Background

Nálam sosincs "hülye" kérdés!

Azért kérdezünk meg valamit, mert nem tudjuk vagy legalábbis nem vagyunk biztosak a válaszban. Könnyű nekem, hiszen én az emberi test működését tanultam magasabb szinten, viszont én is el lennék veszve egy házépítésnél, mikor meg kellene tervezni vagy maltert kellene keverni, akár bútort kellene készíteni – a tervezéstől a kivitelezésig, stb. Hiszem, hogy én ehhez értek, te pedig ahhoz.

 

Én ebben segítek neked, te pedig abban nekem. És így együtt rakjuk össze a társadalmat. Senki sem több vagy kevesebb. Az utcaseprő is ugyanolyan ember, mint bármelyikünk. Ő is ugyanolyan fontos tagja a társadalomnak (Elnézést kérek tőlük, hogy éppen őket emeltem ki!)

426570836_277557432018395_8999683093199816138_n.jpg
White Background

Miért is fontos számomra ez a két kép?
Úgy érzem, engem ábrázolnak az utamon…
Bálint Mariann festményei.

2(35).png

IMA(átlényegülés, megértés, elengedés)

A szitakötő szimbolikus jelentése, ereje abból az útból fakad, amelyet élete során átél. A szitakötők vízben élőként induló nimfák, egy helyben tartózkodva türelmesen várják a napot. Amikor elég meleg van, a szitakötő metamorfózison megy keresztül egy nimfából egy gyönyörű és ragyogó szitakötővé. A szitakötő szimbolikusan az átalakulást, a terjeszkedést, az önmegvalósítást, elszántságot, a türelmet, az alázatosságot és a szerénységet jelképezi. A szitakötők gyermeki, tündéri energiákat is hordoznak. Amit a kép nekem mond, mindamellett, hogy mintha a szitakötő én lennék. Az az, hogy az embert a múlt visszahúzhatja, lehúzhatja. A víz a tudatalattit is szimbolizálja. Mindaddig, míg nem ismerkedünk meg saját tudatalatti világunkkal, vissza-/lehúzhat. De ha meg-/ kiismerjük, csodás változásokon mehetünk keresztül és a világosság, a fény, a valós élet felé vezet az utunk.

White Background

ÁLOM(bárka, élet, gyógyítás)

Ebben a képben is magam látom. Egy pici, bármire képes mag vagyok, amely hatalmas dolgokra képes. Főnixmadárrá cseperedik, mely néha szárnyal, néha pedig elég, hamuvá válik, hogy „aztán újjá születhessen, újraépíthesse magát és újra szárnyaljon.

 

Az élet egy örök körforgás. Fent és Lent.

1(33).png
bottom of page