top of page
20220831-IMG_3852_A.jpg

csillagdoki@gmail.com
+36 30 355 71 49

Ingyenes Konzultáció

Az egészség az első! De teljesen érthető, hogy a mai világban nem könnyű kiigazodni, mi lenne jó, mit kerüljünk el, mivel okozzuk a legjobbat a gyermekünknek..a segítségemmel együtt megtaláljuk a megoldást, és a megoldást a problémádra! Amennyiben úgy érzed, hogy egy picit elvesztél, nem tudod, hogy például hogyan segíts a hasfájós kisbabádnak, vagy esetleg önmagadnak, keress bizalommal!

Az újszülött gondozása, különösen első gyermeked érkezésekor, hihetetlenül örömteli, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak lehet. Lehet, hogy néha úgy érzed, mintha elvesznél a teendők és kérdések tengerében. Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel a érzéssel.

Az online vagy telefonos konzultáció  20 perc, amely alatt megtudhatod, hogyan kezelheted hatékonyabban a mindennapi kihívásokat és hogyan gondoskodhatsz magadról is.

Legyen szó anyaságról, apaságról vagy egyszerűen csak arról, hogy szükséged van egy kis időre a saját tested és lelked feltöltéséhez, segítek neked megtalálni az irányt.

FONTOS, hogy semmiképp nem tudok pontos diagnózist adni alapos vizsgálat nélkül! Ez a konzultáció inkább abban segít, hogy megtedd az első lépést a megoldás felé, és hogy egy picit megismerjük egymást!

 

Illetve akut problémával kapcsolatban NE keressetek emailben, igyekszem 24 órán belül válaszolni a kérdéseitekre, de vannak olyan akut problémák, amik esetében MINDEN PERC SZÁMÍT!

bottom of page